Faceți căutări pe acest blog

17 mai 2010

Barbatii....

Well.. Barbatii sunt niste copii deghizati in oameni maturi. Mintea lor este ocupata de 2 mari dorinte, nevoi, ganduri, pasiuni, cum doriti sa le numiti: mancare si sex. Amandoua in mod egal.. Barbatul se considera superior femeii. Ba mai mult, desconsidera femeia, singura care are loc de cinste in viata lui este mama, dar totusi.. si ea tot femeie este nu?! Vreti sa fiti laudati, ba chiar sa va multumim de fiecare data cand faceti un lucru bun - cum ar fi: cand faceti curat in casa (desi asta se intampla 1 data la 2 luni); gatiti (o data pe an) etc.. Chiar daca in restul timpului nu faceti mai nimic... Multi dintre voi, atunci cand se insoara, vor sa primeasca de la sotie cam tot ceea ce a primit si de la mamica: mancare, spalat, curatenie, alint (instead of "baiatul mamii" - "iubitul meu") + sex. Ha! Cum suna :)).. Oribil.. Stiu!! Ba chiar pervers as putea spune.. Unul din 10 barbati inca considera ca femeia ar trebui sa stea la cratita si in picioarele lui, desi aceasta are un job (poate chiar mai stresant ca al lui), sa aiba grija de copil (desi ea nu a facut singura copilul). Hello!!! Wake up! Lucrurile nu stau chiar asa. De ce sa nu lasati si voi macar o singura data in viata orgoliul de "mascul feroce" la o parte si sa fiti cu adevarat alaturi de ea: femeia care va face sa zambiti in fiecare zi, care va spune lucruri frumoase, care va incurajeaza si este alaturi de voi oricand si oriunde. Sa invatati sa ii multumiti, chiar daca nu va pricepeti la vorbe, incercati. Nu trebuie sa fiti poeti ca sa-i spuneti: "esti minunata!". De ce mereu trebuie sa existe razboi intre femei si barbati. Doar se stie clar ca NU SE POATE TRAI UNUL FARA ALTUL! Iar cine afirma altceva este cretin. Pentru ca omul nu este facut pentru a trai singur.


Before you Speak... Listen, Before you Write... Think, Before you Spend... Earn, Before you Criticise... Wait, Before you Pray... Forgive, Before you Quit... Try.

Un comentariu:

  1. ...din tot ce-am citit pana acum mi-am dat seama de un singur lucru, ca noi semanam :)))) fiecare scrie despre sexul opus...dar mai stiu ca esti constienta de faptul ca nu toti barbatii sunt asa si ca lucrurile au inceput sa se schimbe in ultima perioada :)

    RăspundețiȘtergere